BRUTALNA OSVETA: Saznao je da ga je varala, pa joj je priredio iznenađenje

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jul.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA OSVETA: Saznao je da ga je varala, pa joj je priredio "iznenađenje"

Osveta je najslađa ako se servira hladna... ili ako se postavi na Jutjub. Ovaj momak to sigurno zna, pa je i sa drugima podelio "iznenađenje" koje je priredio svojoj lažljivoj devojci.

Naime, mladić po imenu Rej, koji je snimao video, saznao je da ga je devojka Bjanka prevarila, te je rešio da joj uzvrati i priredi joj "iznenađenje" za pamćenje. On joj je rekao da pokrije oči i potom joj govorio kuda da prođe da bi došla do svog rođendanskog poklona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Kada je stigla u spavaću sobu, zatekla je svoje stvari u kutijama na krevetu, a momak joj je potom tražio da se iseli. Bjanka je odmah skinula osmeh sa lica i rekla mu nešto, nakon čega je Rej prekinuo video, a to je navelo korisnike društvenih mreža da posumnjaju da je video zapravo namešten.



Izvor: blic.rs
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.