Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 15:16

"BOSANSKE SELJAČINE U BEOGRADU" Amela i Dobra posetili Srbiju pa preračunavali koliko ih sve košta: "Ovo nema ni u Nemačkoj"

Amela i Dobra, jutjuberi iz Bosne i Hercegovine odmah su dospeli u trending kada su na na svom Jutjub kanalu objavili snimak iz srpske prestonice pod nazivom "Bosanske seljačine u Beogradu šetaju po Knez Mihailovoj ulici".
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snimak iz Srbije postao viralan na mrežama: "Seljačine u Beogradu šetaju po Knez Mihailovoj" VIDEO

Izvor: B92, 10.Mar.2024

Jutjuberke iz BiH koje imaju nalog na Jutjubu pod nazivom "Amela i Dobra" objavili su snimak sa ulica srpske prestonice, koji je odmah postao viralan...Pažnju je snimak najverovatnije privukao zbog naslova "Bosanske Seljačine u Beogradu šetaju po Knez Mihailovoj ulici"...U snimku se vidi kako Amela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.