BOHEMIJA NAJAVLJUJE NOVI SPOT

Izvor: Megafon.co, 20.Jul.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOHEMIJA NAJAVLJUJE NOVI SPOT

Spot za pesmu “Van vidika” niškog benda Bohemija biće objavljen u subotu, 21. jula, na zvaničnom Jutjub kanalu grupe. Produkciju i režiju spota potpisuju sami članovi benda, poručujući da ljudi treba da budu manje ozbiljni.
Foto – Bohemija

Opušteno je. Produkciju, režiju i sve ostalo smo radili mi. Snimali smo Ajfonom. Spot poručuje da ne shvatamo sebe ozbiljno. Shvatati sebe ozbiljno je apsurdno, objašnjava frontmen Bohemije >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Janko Džambas.
“Van vidika” je pesma sa albuma “Sve naopako”, koji je kuća “Pop depresija” izdala u septembru 2017. godine. Album je sniman u studiju “Šamarčina” u Vrbasu, kod legendarnog gitariste Velikog Prezira i Partibrejkersa Roberta Telčera. Na albumu se nalazi 8 pesama, od kojih većinu potpisuje frontmen benda Janko Džambas, uključujući i produkciju.
Detaljnije na portalu kultURA!
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.