Izvor: Press, 19.Dec.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLOGERKA RASKINULA VEZU: Zorannah otkačila Halidovog sina

Zorana Jovanović Zorannah raskinula je vezu sa Enisom Muslimovićem, sinom Halida Muslimovića, posle pet meseci zabavljanja, saznaje Kurir.
Razlog za krah njihove ljubavi, prema rečima prijatelja modne blogerke, jeste taj što se nisu viđali poslednjih nekoliko nedelja. Pevačev naslednik je u poslednje vreme uglavnom bio u rodnom Prijedoru, pa su oni bili razdvojeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što je uticalo na zahlađenje odnosa.
 
FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE
- U početku su bili jako zaljubljeni, ali to je potrajalo kratko. Već posle tri meseca sve manje su se viđali, sve se svelo na dopisivanje i razgovore preko telefona. Enis je dolazio u Beograd, ali ne tako često jer ima obaveze u Bosni. Zorani takav način zabavljanja ne odgovara, što mu je i rekla pre nego što je donela odluku da raskine. Prošle nedelje poslala je poruku Enisu u kojoj je napisala da mogu da ostanu prijatelji, ali da ona sebe više ne vidi u toj vezi - kaže naš izvor blizak blogerki.

Zorana i Halidov sin upoznali su se još prošle godine preko zajedničkog prijatelja Stefana Živojinovića. Posle skoro godinu dana poznanstva, krajem avgusta otpočeli su vezu, ne trudeći se da to sakriju od javnosti. Halid je podržao izbor svog sina.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zorannah demantovala vezu sa sinom Halida Muslimovića

Izvor: Tracara.com, 19.Dec.2018

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah demantovala je vezu sa Enisom Muslimovićem, sinom folk pevača Halida Muslimovića, o kojoj se pisalo pre izvesnog vremena. Odgovarajući na pitanje novinarke magazina Story, Zorannah je nagovestila da je priča o njenom novom partneru izmišljena od...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.