BAKA PRASE: Mrš! I dalje imam više para od vas!

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKA PRASE: "Mrš! I dalje imam više para od vas!"

Poznatom jutjuberu "ugasili" Instagram nalog, a on se svima koji su za ovo zaslužni obratio u novom YouTube videu.

Jutjuber Baka Prase, kojem je pravo ime Bogdan Ilić, našao se na meti hakera koji su mu ugasili Instagram profil na kome je imao oko 600.000 pratilaca.

Baka Prase je ovim povodom snimio video koji je objavio na svom YouTube kanalu i obratio se publici.

Na početku videa plače, da bi zatim rekao da je sve to samo šala i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kroz psovke se obratio onima koji su mu prijavljivali Instagram profil u nameri da ga ugase.

On je istakao da će mu se Instagram vratiti i da ništa nisu postigli, a ako i ne bude toga, ima YouTube. U slučaju da mu i to obrišu, kako je rekao, napraviće novi kanal ili se zaposliti u pekari.

"Ovo ste hteli? Mislili ste da ste me uništili? Da sad više nisam influenser? E pa baš me briga za Instagram, zaposliću se u pekari, pa ću sve vas koji ste me reportovali da otrujem kiflama", poručio je Baka.

Baka Prase ne zna ko je Šerbedžija?!

U osmominutnoj tiradi je pomenuo i da uprkos svemu tome, "i dalje imam više para od svih vas", dok je "zveckao" ključevima od skupocenog automobila.

"Okej, nemam Instagram. Je l' treba da mi život stane, da budem tužan, da plačem? Ne! Treba da je*** mater svima tako što ću da nastavim da gazim!", rekao je on.

Ceo govor influensera možete pogledati na YouTube linku OVDE, ali imajte u vidu da obiluje psovkama i grubom izražavanju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.