Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2020, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac "zarobljen" u Novom Sadu: Srbi bi preživjeli nuklearnu katastrofu

Amerikanac Čarls Karter ostao je "zaglavljen" u Srbiji zbog epidemije virusa korna. Na svom YouTube kanalu objavljuje snimke o tome kako mu je u izolaciji. On u jednom snimku navodi da je bolje što se nalazi tamo nego u "SAD bez toalet papira".
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Srbi bi preživeli i nuklearnu katastrofu" Amerikanac zaglavljen u srpskom karantinu, ali shvatio je KLJUČNU STVAR (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2020

Amerikanac Čarls Karter ostao je "zaglavljen" u Srbiji zbog epidemije koronavirusa...Na svom Jutjub kanalu objavljuje snimke o tome kako mu je u izolaciji. U jednom snimku čak navodi da je bolje što se nalazi ovde nego u "SAD bez toalet papira"...Snimak je objavio 16. marta, dan nakon što je u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Najpoznatiji novosadski Amerikanac: Bolje da sam ovde, nego u SAD bez wc papira

Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2020

Čarls Karter, najpoznatiji novosadski Amerikanac, zbog epidemije korona virusa ostao je zaglavljen u našoj zemlji.. On na svom You Tube kanalu redovno objavljuje snimke iz izolacije, a u jednom od obraćanja čak kaže da mu je bolje što je ostao ovde nego da je u Americi bez wc papira.. Snimak je...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.