ANA KORAĆ ULAZI U ZADRUGU ZBOG JANJUŠA? Gledaoci poludeli: Nikad je nije preboleo, a evo i KAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA KORAĆ ULAZI U ZADRUGU ZBOG JANJUŠA? Gledaoci poludeli: "Nikad je nije preboleo", a evo i KAD

Biće haos.

Danas je Marko Janjušević Janjuš sa Stefanom Karićem i Milanom Petkovićem igrao igru "ili-ili", gde je birao koja mu je lepša zadrugarka iz tri sezone.

Tom prilikom je Milan postavio više devojaka i u svakoj kombinaciji je pobedila Ana Korać. To je probudilo interesovanje gledalaca, pa su na zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruge", komentarisali da je Janjuš nikad nije preboleo, a jedan komentar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio i da Ana uskoro ulazi u Belu kuću.

🐿

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on Nov 13, 2019 at 6:47am PST

- Ajde više, ubacite Anu Korać, da vidimo Janjuša! Ulazi Ana Korać uskoro.. biće haos! Nikad on nije preboleo Anu, e, moj Janjuše - pisalo je u instagram komentarima na Jutjub stranici "Zadruge".

Da li je to istina, da Ana Korać ulazi ili su samo govorkanja, ostaje nam da vidimo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK U SPAVAĆOJ SOBI! Janjuš iznenadio sve kad je odabrao Maju pre Ane Korać, a onda se dogodio POTPUNI OBRT! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2019

Zadrugari su danas odlučili da prekrate vreme, a Milan Petković počeo je da zapitkuje Marka Janjuševića Janjuša, koji je učestvovao u njegovoj “Ili-ili” igri.. – Ana ili Stanija?. – Ana – rekao je Janjuš.. – Ana ili Sanja?. – Ana – odgovorio je bivši košarkaš.. – Ana ili...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.