AJ ĆUTI, NOKAUTIRAĆU TE! Isplivao stravičan video Baka Praseta koji urla na svoju devojku: Znaj gde ti je mesto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 17:40

"AJ ĆUTI, NOKAUTIRAĆU TE!" Isplivao stravičan video Baka Praseta koji urla na svoju devojku: "Znaj gde ti je mesto!"

"Pusti me da radim, bre."

Bogdan Ilić, poznatiji kao jutjuber i influenser Baka Prase, miljenik je mlađe populacije, koja ga masovno prati kako na Instagramu tako i na njegovom Jutjub kanalu.

Međutim, u više navrata svojim ponašanjem nije se pokazao baš kao primer mladima, što se dogodilo i u njegovom lajvu na društvenoj mreži, gde je snimljeno kako viče na svoju devojku Anju Blagojević, Anju Bla, što je šokiralo mnoge koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastavili da komentarišu ovaj video, koji je objavljen i na TikTok društvenoj mreži.

Dok je on ima uživo uključenje, Anja je u pozadini krenula da širi veš, što je Bogdanu zasmetalo.

- Ajde idi u p**** materinu, pusti me da radim bre. Našla si sad u pola 12 da prostireš veš. Sisaj j***. Što nisi uključila mašinu u sedam ujutru, da mi sad ne smetaš? - drao se Baka, dok se Anja sve vreme pravdala kako je mašina tek sada oprala veš.

- Znači nemoj da me nerviraš. J**** li ti, sve ti j****. Nokautiraću te, paščeš kao kruška. Ajde ćuti malo, znači ženo, znaj gde ti je mesto - kazao je Baka.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.