ACA LUKAS ZBOG NJE NA CRNO STAVLJA SVE! Nova pesma folk pevača raspametila Balkan! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 14:57

ACA LUKAS ZBOG NJE NA CRNO STAVLJA SVE! Nova pesma folk pevača raspametila Balkan! (VIDEO)

Još jedan hit u nizu!

Najveća muzička zvezde na Balkanu, Aca Lukas, ne prestaje da iznenađuje svoje fanove, a ovoga puta nadmašio je i samog sebe.

Lukasovom impozantnom muzičkom opusu pridružuje se još jedna nova numera “Paranoja” u izdanju Hype produkcije koja će publiku osvojiti već na prvo slušanje, a dostupna je na Jutjub kanalu Ace Lukasa.

Osnivač Hype produkcije i producent Saša Mirković je pažljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << birao pesmu koja obećava tradicinalno pozicioniranje hitova Ace Lukasa na vrh domaćih muzičkih top – lista i trendinga.

Moderna melodija, fantastičan tekst koji je pisao Filip Miletić i maestralni video efekti daju ovoj pesmi i spotu posebnu čar.

Ovo je prvo iznenađenje već na samom početku godine, a do koncerta Ace Lukasa i Folk Haus Benda kao i premijere filma “Kafana na Balkanu” 3.11. u Štark Areni publiku očekuje još mnogo projekata.

Pesmu Ace Lukasa, možete poslušati u nastavku teksta.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aca Lukas pustio novi hit

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2023

Najveća muzička zvijezda, Aca Lukas, ne prestaje da iznenađuje svoje fanove, a ovoga puta nadmašio je i samog sebe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.