A, policija? I komšije divljaju automobilima VIDEO

Izvor: Mondo, 28.Okt.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A, policija? I komšije divljaju automobilima VIDEO

Divljanje automobilima na gradskim saobraćajnicama u kasnim noćnim satima dešava se i u susednoj Hrvatskoj. Opasna vožnja snimljena je na jednom kružnom toku u Splitu, a zabrinjava što nije reč o usamljenom slučaju.

Foto: Youtube/PrintScreen

Brza vožnja, škripa kočnica... kao na stazi Formule 1. Samo što se događa u naseljenom mestu. I to, prema rečima očevidaca, ne prvi put.

Dva vozača divljala su za volanom na kružnom toku ispred jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šoping centra u Splitu.

Automobile su vozili u krug, a škripa guma odjekivala je kvartom dok je normalan svet spavao.

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: Youtube

Posle minuta vožnje, reagovao je slučajni prolaznik i potrčao za jednim autom, ali je vozač pobegao i prošao nekažnjeno, prenose hrvatski mediji.

Hrvatski mediji navode da je novi kružni tok koji vodi do tržnog centra "Mall of Split" postao opasno mesto za sve učesnike u saobraćaju, jer u kasne noćne sate "okuplja ljubitelje adrenalinske vožnje".

Haos u centru Beograda: Uleteo kolima u Knez! FOTO
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GTA, ali ne na igrici! Vozači divljali u Splitu, škripa guma odjekivala celim gradom! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 28.Okt.2017

Dvojica vozača divljala su za volanom na kružnom toku ispred jednog šoping centra u Splitu...Dva automobila snimljena su u opasnoj vožnji, vozili se u krug, a škripa guma odjekivala je kvartom...Nakon minuta vožnje, reagovao je slučajni prolaznik i potrčao za jednim autom, ali je vozač pobegao...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.