Сајам аутомобила 1997. године: Који су аутомобили тих година били популарни? (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2023, 12:59

Сајам аутомобила 1997. године: Који су аутомобили тих година били популарни? (ВИДЕО)

На београдском сајаму аутомобила 1997. године учествовало је око 300 излагача из 20 земаља и представљено је око 1.000 нових аутомобила, камиона и аутобуса. Фото: Printscreen/Youtube/ Dinovizija Subotica Највећи адут сајма је био Мерцедес-Бенз С-Класе. Био је најскупљи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << аутомобил на сајму, а коштао је око 100.000 марака. Други популарни аутомобили на сајму су били BMW, Audi A8, Audi A6, Audi A3, VW Passat, Škoda Oktavia, Volvo S40, Opel Vectra, Opel Tigra.

Први пут на сајму је учествовала и компанија Renault.
Сајам је био одлична прилика за све љубитеље аутомобила да виде најновије моделе аутомобила и да се информишу о најновијим трендовима у ауто индустрији.
Testovi pokazali – evo kako da najbrže rashladite automobil parkiran na suncu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сајам аутомобила 1997. године: Који су аутомобили тих година били популарни? (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.