12 SEKUNDI PAKLA ZA DŽIHADISTE: Ruski bombarderi pomrsili konce borcima Hajat Tahrir al Šama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 12:17

12 SEKUNDI PAKLA ZA DŽIHADISTE: Ruski bombarderi pomrsili konce borcima Hajat Tahrir al Šama (VIDEO)

Jutjub kanal "Rusko proleće" objavio novi video snimak iz Idliba

Na jutjub kanalu "Rusko proleće" (RusVesna.SU) objavljen je novi video snimak Ruskih vazduhoplovnih snaga koje su bombardovale bazu džihadista u Idlibu.

- Ruska vojska nastavlja da uništava vojne objekte radikalnih islamista u Siriji. Na raspolaganju "Ruskom proleću" su novi ekskluzivni snimci vazdušnog udara u provinciji Idlib. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Borbena avijacija ruskih vazduhoplovnih snaga bombardovala je neprijateljski objekat u blizini Idliba - u regionu Maret Misrina na severozapadu Sirije - piše na kanalu.

- Prema saznanjima "Ruskog proleća", tokom vazdušnog napada uništeno je skladište oružja stranih plaćenika Hajat Tahrir al Šama. Na sajtu su, koristeći gugl mape, mogli da izračunaju tačne koordinate udara tri kilometra severno od Maret Misrina: 36 ° 2.507’N 36 ° 40.027’E.

Na video snimku koji je jutjub kanal objavio u trajanju od 12 sekundi vidi se dim sa ciljanih lokacija, ali nije jasno da li je ovo zaista skladište oružja.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.