Почео аеромитинг у Сингапуру на којем ће се представити око 1.000 компанија

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 09:37

Почео аеромитинг у Сингапуру на којем ће се представити око 1.000 компанија

У Сингапуру је данас почео највећи аеромитинг у Азији, први који се одржава после шестогодишње паузе на коју је, између осталог, утицала и пандемија корона вируса. Фото: PrtSc/A SWISS PILOT/YouTube Око 1.000 компанија из више од 50 земаља, предвођене западним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << индустријским гигантима као што су Ербас, Боинг и Локид Мартин и њихови кинески конкуренти као што су ЦОМАЦ и АВИЦ, учествоваће на Сингапурском аеромитингу где ће представити комерцијалне и војне летелице.
Глобална индустрија авиона настоји да се опорави, у тренутку повећане туристичке потражње и уз тежњу да превазиђе успорене испоруке авио-компанијама које потражују велики број нових летелица, преноси Ројтерс. Руске компаније које производе летелице ове године не учествују на аеромитингу у Сингапуру због рата у Украјини.
Међутим, учествују израелске компаније Израел Аероспејс Индустрис и Рафаел Адвенсд Дифенс Системс, које се у новембру нису представиле на аеромитингу у Дубаију због рата израелске војске и палестинске милитантне групе Хамас у Појасу Газе.
Građani koriste više od deset miliona računa i kreditnih kartica

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почео аеромитинг у Сингапуру на којем ће се представити око 1.000 компанија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.