Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 16:56

„Необразовани сте и немате културу“: Идеолог Ђиласове коалиције извређао Ђоковића и српске навијаче! (ФОТО)

Он их је извређао јер су певали песму „Весели се српски роде“ Фото: PrtSc/YouTube Тајкунски новинар и идеолог тајкунске коалиције „Србија против насиља“ коју предводи Драган Ђилас, Слободан Ступар, не крије радост због скандалозне одлуке да се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << склоне сви снимци и записи величанственог изласка на терен у Малаги најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића и Дејвис куп репрезентацију Србије.
Ступар је, у жару среће, извређао Ђоковића и нашу репрезентацију, као и наше навијаче, рекави им да су необразовани јер певају „Весели се српски роде“.
„Пева Ђоковић „Весели се српски роде“ асистирају остали из тима и организатори тв преноса то после избаце и сад те песме нема на снимку. Вероватно је сад проблем неким навијачима на нету објаснити, као и Нолету, да није добро ако немаш школе, а ни ширег образовања и културе“, без трунке срама написао је идеолог Ђиласове коалиције.
Фото: PrtSc/X Поодсетимо, и Велибор Зејак, члан Покрета слободних грађана, чији је лидер Павле Грбовић, а који је део изборне листе Драгана Ђиласа „Србија против насиља“, напао је Новака Ђоковића и српску Дејвис куп репрезентацију оптуживши их за екстремни национализам само зато што су на терен против Велике Британије изашли уз родољубиву песму „Весели се српски роде“.
Reposting to have it permanently on my feed
VESELI SE SRPSKI RODE pic.twitter.com/5kuojtYh7W
— Ana (@_anatc0) November 24, 2023

Gujon reagovao na sramne napade Đilasovaca na Novaka Đokovića: Ovako izgleda kad se udruže regionalni mrzitelji svega srpskog!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Необразовани сте и немате културу“: Идеолог Ђиласове коалиције извређао Ђоковића и српске навијаче! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.