Шеф Еулекса и шефица Унмика о збивањима на КиМ: Важност дијалога и деескалације

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 13:18

Шеф Еулекса и шефица Унмика о збивањима на КиМ: Важност дијалога и деескалације

Шеф мисије Еулекс на Косову Ђовани Пјетро Барбано и шефица мисије Уједињених нација на Косову Каролин Зијаде разговарали су о важности дијалога Београда и Приштине и деескалацији ситуације на северу КиМ. Фото: PrtSc/YouTube/Conflux Center „Разговарали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смо о најновијим дешавањима на Косову, потврђујући важност дијалога и деескалације“, написао је Барбано на друштвеној мрежи X, бивши Твитер.
Он је навео да је састанак уследио у оквиру дугогодишњег партнерства Европске уније и Уједињених нација.
Jovanović: Rast izvoza IKT sektora 40%, najviše ide u SAD, Englesku i Švajcarsku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шеф Еулекса и шефица Унмика о збивањима на КиМ: Важност дијалога и деескалације се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.