Дел Бој мора на операцију кука, одложено дружење с фановима „Мућки“

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Avg.2023, 12:44

Дел Бој мора на операцију кука, одложено дружење с фановима „Мућки“

Британски глумац Дејвид Џејсон (83) одложио је из здравствених разлога учешће на окупљању фанова серије „Мућке“, планирано за октобар у граду Милтон Кејнес, јављају британски медији. Фото: PrtSc/YouTube/BBC Глумац који је у популарној серији играо Дел Боја, рекао је да је одложио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предстојећу „Конвенцију са сер Дејвидом Џејсоном“ по „наређењу лекара“, рекавши да му треба да „угради нови бионички део тела“.
Његов агент је за лист „Сан“ рекао да Џејсон (83) треба да буде подвргнут операцији кука.
„Нажалост, речено ми је да треба да ми буде уграђен нови бионички део тела. (Нећу вам рећи који, јер ћете и ви пожелети да га имате!). Не брините, тај део неће набавити Манки Харис, то ће бити сјајна опрема“, навео је Џејсон у саопштењу. Он је изразио наду да ће се састати са обожаваоцима у новом термину у јануару.
Навео је да је тај догађај „пријатно славље“ за њега и остале глумце из серије „Мућке“, али да жели да му присуствује „са осмехом на лицу, као и увек“.
Серија „Мућке“ приказивана је од 1981. до 2003. године. Дејвид Џејсон се бори са здравственим проблемима откада је у јулу 2022. прележао ковид инфекцију.
Robotaksi napravio kolaps, automobili bez vozača blokirali puteve u San Francisku (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дел Бој мора на операцију кука, одложено дружење с фановима „Мућки“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.