Јутјубер пребио ММА борца и понудио му реванш

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 11:35

Јутјубер пребио ММА борца и понудио му реванш

Познати јутјубер Џејк Пол изашао је као победник из боксерског двобоја у рингу са ММА шампионом Нејтом Дијазом. У борби која је трајала свих десет рунди, Американац је до седме победе у каријери стигао једногласном одлуком судија. Фото: PrtSc/Seconds Out/YouTube Бацао је Џејк Пол, који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << носи надимак „Проблематични клинац“ на под бившег ММА шампиона ком је ово била прва борба откако се разишао са УФЦ организацијом, те му је ово био дебитантски наступ у боксу.
Приредили су спектакл за памћење публици у „Американ Ерлајнс центру“, арени у којој своје мечеве играју Далас Маверикси, јутјубер и некадашњи УФЦ првак који се у прошлости борио у октагону са Конором Мекгрегором, а сада је доживео да га претуче јутјуб звезда која је претходне три године тренирала бокс.
Јасно је да је у међувремену Пол набацио поприличне мишиће, радио је и на техници ударца, што се јасно видело већ од самог старта борбе, када је слао на на под свог ривала серијом изузетно јаких и прецизних удараца. Због тога и не чуди одлука судија да после максималних десет рунди, пресуде у Џејкову корист.
Публика је константно била на страни Нејта Дијаза, који је познат по свом ноншалантном стилу борбе, што се њима и те како допада, али му то није помогло у рингу са Џејком Полом. Иако је првобитно било планирано да борба траје осам рунди, на предлог јутјубера боксовали су чак десет, а осетно уморнији био је Нејт Дијаз.
Трпео је ММА шампион озбиљне ударце већ у првој рунди, касније и трећој и петој, па је на крају уписао пораз у дебитантском наступу у рингу.
Публика је извиждала „Проблематичног клинца“ у тренуцима када је давао изјаву после победе, где је позвао Дијаза на реванш, преноси Спутњик.
„Тежак је и чврст момак. Он је прави ратник. Издржао је снажне ударце и остао на ногама. Нудим му реванш на његовом терену, у октагону у мечу од десет милиона долара. Ето, ја сам добио у рингу, водим 1:0, има прилику да поравна резултат“, рекао је Џејк Пол.
Lider Severne Koreje: Povećati proizvodne kapacitete fabrika naoružanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јутјубер пребио ММА борца и понудио му реванш се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.