Путин суспендовао споразуме о двоструком опорезивању с непријатељским земљама

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 19:23

Путин суспендовао споразуме о двоструком опорезивању с непријатељским земљама

Руски председник Владимир Путин потписао је данас указ о суспензији споразума о избегавању двоструког опорезивања са „непријатељским земљама“, односно са онима које су увеле санкције Москви. Фото: Танјуг/Vladimir Astapkovich, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Указ се односи на 38 непријатељских земаља, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << укључујући Сједињене Америчке Државе, преноси РИА.
Путин је навео да је одлуку донео „на основу потребе за предузимањем хитних мера у вези са непријатељским радњама које су стране државе починиле против Руске Федерације и њених грађана“.
Velika Britanija na listu antiruskih sankcija dodala 25 osoba i preduzeća

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин суспендовао споразуме о двоструком опорезивању с непријатељским земљама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.