Кадиров: Чеченски борци послати на границу Русије са Украјином

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jun.2023, 08:31

Кадиров: Чеченски борци послати на границу Русије са Украјином

Чеченски борци распоређени су у руској области Белгород, која се граничи са Украјином, како би спречили нападе „украјинских диверзантских група“, изјавио је чеченски лидер Рамзан Кадиров. Фото: PrtSc/YouTube/
BBC News
Белгородска област је у последњих месец дана пријавила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << низ прекограничних упада “проукрајинских руских партизанских група које себе називају противницима председника Владимира Путина“, јавља Ројтерс.

Кадиров је рекао да су борци батаљона Запад-Ахмат распоређени у близини пограничног села Нехотејевка и контролног пункта у округу Граиворон, месту прекограничног напада у мају.
„Становници територија уз границу са Украјином могу бити мирни. Ко год уђе у наше границе добице муњевит одговор“, написао је Кадиров на Телеграму.
Украјина негира умешаност у прекограничне нападе, додаје Ројтерс.
Головко: Русија много брже открива стране свемирске летелице и њихову сврху

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кадиров: Чеченски борци послати на границу Русије са Украјином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.