Два теретна брода сударила су се код грчког острва, у близини Турске

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 20:07

Два теретна брода сударила су се код грчког острва, у близини Турске

Два теретна брода сударила су се данас код грчког острва Хиос у близини турске обале, саопштиле су грчке власти и додале да није било повређених. Фото: PrtSc/Reuters/YouTube Теретни брод Потентиа под заставом Сингапура, са 19 чланова посаде, и брод АНТ са обележјима пацифичке државе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Вануату, са 13 чланова посаде, сударили су се у источном Егејском мору, девет миља северно од Хиоса, пренео је Ројтерс.
„Нема повређених, као ни ризика од загађења“, рекао је званичник из обалске страже.
Он је додао да бродови нису били натоварени теретом, као ни да није одмах било јасно шта је изазвало судар.
Грчке власти су на локацију инцидента распоредиле седам пловила и хеликоптер за потрагу и спасавање.
Severni tok: Novi detalji istrage o eksploziji

 

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Два теретна брода сударила су се код грчког острва, у близини Турске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.