Америчком ланцу потонуле акције због лгбт купаћих за децу

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Maj.2023, 10:53

Америчком ланцу потонуле акције због лгбт купаћих за децу

Амерички малопродајни ланац Таргет је изгубио 9 милијарди долара на тржишној вредности откако су љути корисници друштвених мрежа позвали на бојкот малопродаје са седиштем у Минеаполису због представљања колекције „ПРАЈД“ која садржи купаће за децу прилагођену ЛГБТ-у. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << PrtSc/Sky News Australia/YouTube У среду пре него што је избила контроверза, Таргетове акције су завршиле на 160,96 долара по акцији, што је ланцу дало тржишну капитализацију од 74,3 милијарде долара.
Међутим, од почетка трговања у четвртак, акције компаније трговале су се за 141,76 долара – што је заокружило недељни пад који је смањио вредност малопродајног продавца на 65,3 милијарде долара.
То представља пад од 12% који је смањио тржишну капитализацију компаније за огромних 9 милијарди долара.
Na Produktnoj berzi povećan promet žitarica, nastavljen pad cena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Америчком ланцу потонуле акције због лгбт купаћих за децу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.