Керол најавила да ће од Трампа захтевати већу одштету

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 09:09

Керол најавила да ће од Трампа захтевати већу одштету

Колумнисткиња Е. Џин Керол најавила је да ће повећати свој одштетни захтев у првом од два процеса за клевету, које је покренула против бившег председника Сједињених Држава Доналда Трампа. Фото: PrtSc/MSNBC/YouTube Навела је да ће затражити најмање још >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << десет милиона долара додатне одштете, због коментара које је бивши амерички председник изрекао на Си-Ен-Ену након што га је порота прогласила одговорним за сексуално злостављање.
Савезна порота на Менхетну је 9. маја донела одлуку да је Трамп сексуално злостављао Керолову 1990-их, а потом је и оклеветао у октобру 2022. године, подсећа се у извештају Ројтерса.
Порота му је наложила да плати Кероловој пет милиона долара одштете, али Трамп је уложио жалбу на пресуду и изјавио да су тврдње Керолове „потпуна превара”. У понедељак су адвокати Керолове указали на Трампове објаве на друштвеној мрежи „Истина, у којима је пресуду окарактерисао као срамотну, док је 10. маја на Си-Ен-Ену критиковао Е. Џин Керол, тврдећи да јој треба дозволити да измени своју ранију тужбу у којој се наводи да ју је Трамп оклеветао, јер је 2019. године док је био председник САД негирао инцидент, преноси Танјуг.
Izrael optužio Iran da teretne brodove pretvara u „terorističke baze“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Керол најавила да ће од Трампа захтевати већу одштету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.