Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Maj.2023, 10:03

Ђубрад и психопате из „Данаса“ вређају наш народ

По свом старом обичају, западњачки плаћеници пројектују сопствене особине на све остале, тако да сматрају да је свима новац једини мотив за било какво политичко деловање. Фото: PrtSc/Youtube Прозападни пропагандни таблоид “Данас”, чији тираж се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мери у стотинама, на данашњој насловној страни наставио је да вређа огромну већину српског народа који не жели да учествује у блокирању наше земље и нередима које планира опозиција чији господари седе на Западу.
По свом старом обичају, западњачки плаћеници, ђубрад и психопате из “Данаса” пројектују сопствене особине на све остале, тако да сматрају да је свима новац једини мотив за било какво политичко деловање. Зато главни и одговорни уредник овог ултралибералног пропагандног гласила, Драгољуб Дража Петровић, не може да схвати да је већини Срба битнија судбина наше земље него новац.
Фото: PrtSc “Две црвене, сендвич и вода, па на митинг СНС”, гласи наслов “Данаса” којим Драган Ђилас и Мариника Тепић, преко свог медијског експонента Петровића, желе да нам поруче да је већинска Србија попут њих и да је интересује само ситна корист.
По принципу “држ’те лопова” западњачки плаћеници, који су своје каријере изградили управо захваљујући доларима и еврима из страних фондова, оптужују поштеног српског домаћина, коме је Србија на првом месту, да се продаје за ситан новац.
Кругодвојкашка мржња Шта Дража Петровић мисли о српском народу, могло је много пута до сада да се види. Количину мржње према нашим грађанима из унутрашњости, овај кругодвојкашки лажни елитиста задојен снобизмом, није могао да сакрије у тексту који је недавно написао, а за кога другог него за Н1.
„Е сад, пошто ниједан Вучићев контрамитингаш нема појма шта је тачан циљ тог повременог масовног довожења у Београд, осим да добије сендвич са подригушом, комада један, и Вучићеву љубав, подригушу, комада један, најављени митинг може да се зове Дваес шестог маја биће нам до јаја, јер у то верује сваки кога ће да утоваре у аутобус и довезу га испред Дома Народне скупштине. Биће до јаја, још ако нам уз подригушу у кифлу туре и неко кувано јаје, биће комплет до јаја! Само да после нађемо аутобус иначе остадосмо ко прошли пут да лутамо Београдом до следећег контрамитинга“.
„Већ се праве планови по Горњим Доњим и Доњим Горњим, насељеним местима одакле Вучић црпи сву енергију за даљи рад и сву љубав, наравно подригушу“, написао је Петровић који очигледно сматра да му је највећи успех у животу то што је, игром случаја рођен у Београду и да због тога заслужује много више него неки наш сународник који живи у неком другом месту у Србији.
“Интервенција” која убија српску децу Шта друго очекивати од некога ко је више пута у свом пропагандном таблоиду за Круг двојке, НАТО агресију на нашу земљу назвао “интервенцијом”. Како би другачије и могао, када новац за штампање свог гласила добија управо из земаља које су зверски бомбардовале Србију 1999. године.
С друге стране, иако је тираж “Данаса” веома мали, њиховим налогодавцима са Запада је потребно гласило које ће ширити најогољенију пропаганду против српске државе и народа, те говорити оно што западњачки политички пијуни попут Ђиласа и Тепићеве не смеју јавно да кажу.
Ултралиберални “Јуришник” Такав случај је постојао и у нацистичкој Немчкој када је Јулиус Штрајхер у свом “Јуришнику” (Дер Стüрмер) објављивао оно што Хитлер и нацисти нису могли јавно да кажу. По истом принципу ради и “Данас”. Док Ђилас и Тепићева не могу баш јавно да кажу да је НАТО извршио агресију на нашу земљу, ту је Дража и “Данас” да објасне Србима да је Запад извршио само “интервенцију” и да су Милица Ракић и осталих 78 малишана само колатерална штета њихових западних налогодаваца.
Историја је записала да је Штрајхер током суђења рекао да је “Хитлерова једина мана била то што је био превише благ”. Вероватно и Дража Петровић мисли исто за агресију на нашу земљу, па је назива само “интервенцијом”.
Једини проблем Драже Петровића је то што српски народ препознаје западњачку пропаганду, тако да његово гласило ретко ко чита. Зато је овај ултралиберални Штрајхер својевремено поручио:
– Срби не воле генерално да читају било шта, а камоли озбиљне новине!
Кругодвојкашком снобу није пало на памет да је можда његово гласило обично пропагандно смеће, а да народ који је изродио Његоша, Дучића, Нушића, Ћопића и стотине других књижевних великана итекако воли да чита и зна да препозна квалитетно штиво. На Петровићеву жалост, то “Данас” свакако није…
Дража пише што Ђилас мисли Међутим, Дража Петровић је само лутка чије конце вуку они који су опустошили нашу земљу током мрачне деценије после Петог октобра. За 12 година уништено је и распродато све што је деценијама грађено широм Србије, а тадашњи властодршци су до врха напунили своје џепове.
Фото: PrtSc/Youtube Довољно је погледати само вођу опозиције Драгана Ђиласа који је у политику ушао као сиромашни студент, а данас важи за најбогатијег политичара у Србији. Баш због тога што је зарадио огромне суме новца пљачкањем Србије, Ђиласу се поштени српски домаћин и Србија гаде, па не пропушта прилику да преко свог гласноговорника Драже Петровића Србе назива “крезубим сендвичарима”.
Мариника приписивала Србима геноцид Исто важи и за Ђиласову десну руку, шизофрену Маринику Тепић која је својевремено, глумећи новинарку, док је себи трпала новац у џеп, измишљала да су у Србији постојали логори за Хрвате.
– Сасвим случајно сам у разговору са мештанима сазнала да ниједан свештеник не жели да освешта ту православну цркву из простог разлога што су цигле које су у њу зазидане добијене од суседног села Бегејци, и то од грађе штала где су се некад налазили хрватски заробљеници, односно логораши – измишљала је тада Тепићева и додала да се “по овоме може једноставно закључити да су Хрвати били смештени у шталама за стоку, а цигле тих штала српски неимари уградише у православну богомољу”. Наравно, свака реч из овог текста била је ноторна лаж.
Фото: Wikimedia Commons Нешто касније она је оптуживала Србе и Србију за наводни геноцид у Сребреници.
– Ви се фрљате нечим што је толико тешка и озбиљна ствар као што је геноцид, а нисте у стању да препознате да геноцид није питање броја, него намере да се неки народ истреби и да нестане. А ми о томе имамо снимке, који сведоче о томе у хашком суду, да су грађани Сребренице одвајани на мушке и женске. Ту је та геноцидна намера – говорила је 2017. Мариника Тепић, покушавајући очигледно да целом српском народу наметне кривицу.
Немају подршку народа, па се окрећу насиљу И после свега, Дража Петровић, Драган Ђилас и Мариника Тепић се чуде зашто немају подршку међу српским бирачима. Баш зато они позивају на насилне протесте и блокирање Србије, у жељи да на силу заседну у фотеље, знајући да на изборима никада неће добити значајнију подршку грађана.
А како би је и добили када константно шире мржњу преко Шолакових медија према српском народу и држави, вређају поштене српске домаћине и оправдавају сваки злочин над Србима. Зато им не преостаје ништа друго до покушаја да насилно отму власт, жељно ишчекујући помоћ од својих западних господара. Ипак, српски народ добро памти искуство из 2000. године и више никад неће дозволити да на власт дођу марионете које по своје мишљење иду у западне амбасаде.
Врхунско лицемерје Подсетимо, Драган Шолак је човек чије се богатство процењује на више од милијарду евра, власник је приватних авиона, голф терена, хотела, буквално је купио држављанство Малте, стално пребивалиште му је у вили на Женевском језеру, а поседује и офшор фирме на Карибима.
И он, правним мућкама, себе је просто изузео од обавезе поштовања закона Србије, међу којима је плаћање ауторских права и осталих накнада, док у исто време сваког дана његове телевизије и његова Јунајтед група не престају да кукају како су угрожени, како им је много тешко. Лицемери и преваранти, којима је једини начин да се дочепају власти ширење лажи преко својих медија.
Vučić: Izjava Jove Bakića jeziva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђубрад и психопате из „Данаса“ вређају наш народ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.