Откривамо ко стоји иза најаве пољопривредних протеста

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 12:46

Откривамо ко стоји иза најаве пољопривредних протеста

Вест да су преговори пољопривредника са премијерком Аном Брнабић пропали и да су организатори најавили протесте, само је још један покушај дестабилизације земље, иза којих стоје лажни попљопривредници и политичке интерешџије! Фото: PrtSc/Youtube >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Како се сазнаје један од организора протеста Милета Сланкаменац није никакав попљопривредник јер и не обрађује земљу, већ политички активиста која је у сталној комуникацији са представницима опозиције. Како су за портал НС уживо испричали саговорници из места Господјинци, код Жабља, одакле је и Сланкаменац, није никакав полопривредник, он и не обрађује земљу.
„Он је политички активиста, манипулатор који је је у сталној комуникацији не са локалним представницима опозиције већ са онима из Београда, пре свега са послаником ДС Срђаном Миливојевићем. Он је запослен о новосадском предузећу ЗИГ. То није тајна. Ми то знамо и ово је само још један покушај да нас поштене попљопривредније који тешком муком зарађујемо изманипулишу подмећући нам људе као што је Сланкаменац“, испричали су нам пољопровредници.
Сланкаменцу који је један од оснивача “Иницијативе за опстанак попљопривредника Србије” како истичу наши саговорници, није циљ да ради на побољшању свог положаја, већ инструисани опозицоним политичким представницима која је данима користи трагичне догађаје и спроводе насиље, у све увуку и нас попљопривреднике.
Подсетимо, представници Владе су више пута имали састанке са пољопривредницима како би се постигао договор.
Fakultet tehničkih nauka obeležava 63 godine od osnivanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Откривамо ко стоји иза најаве пољопривредних протеста се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.