Британски Вог објавио прво издање на Брајевом писму

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 08:37

Британски Вог објавио прво издање на Брајевом писму

Главни уредник британског Вога Едвард Енинфул рекао је да је одушевљен реакцијом на прво издање његовог часописа на Брајевом писму за слепе и слабовиде особе. Фото: PrtSc/UnicefMontenegro/YouTube Мајско издање модне публикације, која је у Великој Британији покренута >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 1916. године, доступно је у физичком издању на Брајевом писму, као и у облику аудио записа, преносе британски медији.
„Први пут у историји бритнаског Вога, драго ми је да поделим с вама да је часопис сада доступан на Брајевом писму, за слепе и слабовиде”, објавио је Енинфул на Инстаграму. „Вогов тим и ја смо одушевљени реакцијом на мајско издање, али оно што нас је процес рада на њему научио јесте да су најважније опипљиве и трајне промене.„, написао је он.  „Вог, модна и издавачка индустрија још увек имају пуно тога да ураде, али ме чини врло срећним што данас видим долазак првог издања на Брајевом писму”, додао је он, преноси Танјуг.
EU: Majkrosoft može da preuzme Blizard

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Британски Вог објавио прво издање на Брајевом писму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.