Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Maj.2023, 15:09

Ово је трио који осмишљава и организује насиље у Србији!

Срђан Миливојевић, Милован Бркић и Јово Бакић главни су организатори насиља у Србији, чију идеологију спроводи остатак опозиције. Фото: Copyright Pexels/YouTube Јово Бакић, Милован Бркић и Срђан Миливојевић познати по насилничким понашањима и претњама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су организатори јучерашњег протеста на коме су имали своје захтеве, али се све свело на један једини циљ, а то је како доћи до фотеља!
Формални организатор овог скупа, на којем је најдегутантнији начин искоришћена трагедија која је задесила Србију, био је Срђан Миливојевић који је познат по томе што је упућивао бруталне претње председнику Србије Александру Вучићу, његовом брату Андреју и сину Данилу, а којима је желео да “заврше у шахту као Гадафи”.
Фото: Printscreen/Twitter Ова клика кренула је јуче у „борбу против насиља“ иако је одавно свима познато како се они “боре против насиља”: увредама, псовкама, гнусним претњама па чак и физичким нападима изазивајући хаос и немире на улицама.
Дугачак је низ њихових срамних поступака, али сада су превазишли сами себе. Искористивши трагедију која је задесила Србију изашли су на улице без емпатије и саосећања и покушали поново да изазову хаос.
Безброј је примера њихових физичких напада и увреда. Треба се сетити блокада путева широм Србије када су опозициони активисти пребијали сваког ко је желео да прође и настави са својим свакодневним обавезама. Не треба заборавити ни како су Вук Јеремић, Владимир Гајић, Бора Новаковић и Мирослав Алексић, 25. јуна 2021. године, дошли до Председништва у намери да линчују председника Вучића, који је сам изашао пред њих и позвао их да испуне оно што су обећали.



Треба се сетити и њихових „мирних“ демонстрација из јуна 2020. године испред Скупштине, рушење ограде испред Председништва годину раније, напада на председника у скупштинској сали док говори о Косову и Метохији…
Јуче су само наставили са увредама и претњама. Милован Бркић је гласно и јасно позивао на смрт председника Вучића.
– Каква бре шетња, треба клинци с пушкама да уђу у Скупштину и Вучићу идиоту откину главу – рекао је Бркић.
То је “борба против насиља” у режији опозиције…
На поруке свог колеге Бркића, надовезао се и социолог Јово Бакић, који је претећим тоном практично поручио да жели крв на улицама Београда и Србије. Фото: Printscreen „Ја бих заиста волео да их јурим по улицама и мислим да ће се то и десити, макар ја не био ту, можда ме смрт претекне…Они ће бити јурени по улицама. То је више него извесно. Кажем и данас то што сам рекао пре неколико година… Унередили су се од страха „- рекао је Бакић претећи за Н1.
Не знамо где је крај овим претњама и како ће све ескалирати,, али једно је јасно: Опозиција се не бори против насиља, они само користе трагедију народа и Србије за личне интересе.
Све ово показује колико су они заист
а забринути због насиља и да им је много битније да заседну у фотеље, које су им сваким изборним циклусом све даље.
Gde je opozicija tu je i brutalno nasilje! Ovo su ljudi koji su oskrnavili najtužnije dane u Srbiji (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово је трио који осмишљава и организује насиље у Србији! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.