Амаре, срами се! Нова С у тренутку жалости и неопходног јединства потпаљује сукобе

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 19:28

Амаре, срами се! Нова С у тренутку жалости и неопходног јединства потпаљује сукобе

Нова С је дала медијски простор глумцу Амару Мешићу који је на свом Инстаграм профилу оптужио председника Републике Србије Александра Вучића за смрт деветоро људи у Основној школи “Владислав Рибникар” на Врачару. Фото: Printscreen YouTube Амар Мешић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је само један у низу који је незапамћену трагедију искористио за своју личну промоцију. Портал Нова С је по ко зна који пут доказао да им новинарска етика и људско понашање нису јача страна.
Нова С, која се штампа у Осијеку, користи сваку прилику да нападне државу Србију, председника Александра Вучића. Као и све институције Републике Србије, па се поставља основно питање за чије интересе раде запослени Нова С и шта је крајњи циљ?
Из оваквих текстова јавност Србије не сазнаје никакву значајну информацију. Већ је једини циљ подизање тензије, панике и ширење мржње.
United група и кабловска мрежа СББ који пропагирају овакав садржај треба да буду свесне последица које непрофесионално извештавање носи са собом. Као и чињенице да не могу да се сакрију иза новинарске етике.
У овом тренутку, па све до недеље је у Србији дан жалости и апелујемо на све учеснике друштвеног живота да се придржавају основних људских начела. Да не отежавају и онако тешку ситуацију у којем се наше друштво нашло. Које је изазвано трагедијама које су погодиле нашу државу у претходна два дана.
Opozicioni mediji najviše morališu, a preko „SBB“ i kanala „IDJTV“ najviše promovišu nasilje

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Амаре, срами се! Нова С у тренутку жалости и неопходног јединства потпаљује сукобе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.