Кадиров: Интервентна чеченска јединица упућена у зону специјалне војне операције

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Apr.2023, 07:43

Кадиров: Интервентна чеченска јединица упућена у зону специјалне војне операције

Борци чеченске интервентне јединице чеченске полиције Ахмат-1 упућени су у зону специјалне војне операције, саопштио је чеченски лидер Рамзан Кадиров. Фото: PrtSc/YouTube/
BBC News „Припадници јединице интервентне полиције Ахмат-1 одељења Националне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гарде Републике Чеченије кренуло је да смени своју сабраћу у зони специјалне војне операције. У јединици се налазе борци који имају богато искуство у војним операцијама“, објавио је Кадиров на свом Телеграм каналу, преноси ТАСС.
Чеченски лидер је подсетио да су многи борци у саставу ове јединице раније били ангажовани у специјалној војној операцији, на ослобађању стратешких објеката и насеља у Донбасу. Чеченски борци имају све што им је потребно за извршавање оперативних мисија, од комплетне борбене спреме до напредне опреме и наоружања“, поручио је Кадиров.
Srušio se vojni avion MiG-31 na severozapadu Rusije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кадиров: Интервентна чеченска јединица упућена у зону специјалне војне операције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.