Украјинска криза из дана у дан: Москва увела најмодерније тенкове у борбу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 08:15

Украјинска криза из дана у дан: Москва увела најмодерније тенкове у борбу

Рат у Украјини – 426. дан. Кијев тврди да су руске снаге ракетама гађале музеј у Купјанску убивши том приликом две жене. Руска војска на фронту је почела да користи најсавременије тенкове Т-14 „армата“. Фото: PrtSc/ArmiesPower/YouTube Кијев признао да стоји иза напада дроновима на базу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Црноморске флоте у Севастопољу. Руски шеф дипломатије оценио да је ситуација у вези са споразумом о извозу жита преко Црног мора запала у ћорсокак.

Битка за Бахмут води се несмањеном жестином. Оружане снаге Русије почеле су да користе најновије тенкове Т-14 „армата“ за гађање украјинских положаја.

Руски министар спољних послова Сергеј Лавров оценио је на конференцији за новинаре у седишту УН-а да је ситуација у вези са споразумом о извозу жита преко Црног мора запала у ћорсокак, додајући да и даље постоје препреке које блокирају руски извоз.
Споразум је прошлог месеца обновљен на 60 дана, али је Русија наговестила да можда неће пристати на даље продужење уколико Запад не уклони препреке за извоз руског жита и ђубрива.
Медведев: Свет је болестан и на прагу новог светског рата

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Украјинска криза из дана у дан: Москва увела најмодерније тенкове у борбу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.