Компанија „Џонсон и Џонсон” поднела још један захтев за банкрот

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 09:30

Компанија „Џонсон и Џонсон” поднела још један захтев за банкрот

Подружница америчке фармацеутске компаније „Џонсон и Џонсон” други пут je поднела захтев за банкрот и покретање стечаја, настојећи да се постигне судска нагодба у вредности од 8,9 милијарди долара. Фото: PrtSc/Company Man/YouTube Све то је у вези с процесом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у коме је компанија оптужена да талк за бебе који производи и пласира на тржиште проузрокује рак.
Први захтев за стечај подружнице одбијен је након одлуке апелационог суда у којој је наведено да компанија није у „финансијским проблемима којима би стекла право да прогласи банкрот”, преноси Ројтерс.
Најновији захтев за банкрот и улазак у стечајни поступак укључује предлог да се повериоцима исплати 8,9 милијарди долара у периоду од 25 година како би се решиле све тужбе у вези са канцерогеним талком за бебе.
Овај предлог је подржало око 60.000 поверилаца који су тужили компанију, наводи се у саопштењу компаније „Џонсон и Џонсон”.
Ukrajina spremna za izvoz struje uprkos ruskim napadima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Компанија „Џонсон и Џонсон” поднела још један захтев за банкрот се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.