Захарова: Најновије канадске санкције против Русије подсећају на Трећи рајх

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 08:40

Захарова: Најновије канадске санкције против Русије подсећају на Трећи рајх

Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова је путем Телеграма прокоментарисала санкције које је Канада данас увела неким руским јавним личностима, наводећи да је то подсећа на политику нацистичког Трећег рајха. Фото: PrtSc/YouTube/Russia Insight „Најновије канадске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << санкције против руских репортера и изводјача могу да се упореде са покушајима Трећег рајха да утишају гласове разума паљењем књига и забраном часописа“, написала је Захарова, преноси ТАСС.
Канада је данас увела санкције против 38 појединаца и 16 ентитета уз образложење да „учествују у ширењу руских дезинформација и пропаганде,“ преноси Ројтерс.
На листи санкционисаних се, измедју осталих, налази руска државна медијска група МИА Расија Сиводња (Русија данас), као и певач Николај Викторович Басков, који је учествовао на проратном концерту у Москви, наводи се у саопштењу Министарства спољних послова Канаде.
EU ograničila cene ruskih naftnih derivata

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захарова: Најновије канадске санкције против Русије подсећају на Трећи рајх се појављује прво на Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.