Кнежевић: Угрожен сам, носићу оружје

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 10:38

Кнежевић: Угрожен сам, носићу оружје

Основни суд у Подгорици укинуо је решење о задржавању Ивана Гардашевића (34), осумњиченог за напад на Милана Кнежевића, и издао налог да се пусти на слободу. Фото: PrtSc/Скупштина Црне Горе/YouTube У саопштењу суда наведено је да је истражни судија „увидом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у видео-снимак утврдио да не постоји сумња да је Гардашевић претио Кнежевићу”. Гардашевићу, као једном од тројице нападача на Милана Кнежевића. Председника Одбора за безбедност и одбрану Скупштине Црне Горе, лидера Демократске народне партије и једног од лидера Демократског фронта (ДФ). Претходно је било одређено полицијско задржавање до 72 сата.
Основно државно тужилаштво у Подгорици формирало је кривични предмет против осумњиченог Гардашевића, „због кривичног дела угрожавање сигурности извршеног на штету Кнежевића”.
Гардашевић је запослен у коцкарници хотела „Сплендид” у Бечићима.
Само неколико сати након напада на Кнежевића, на „Твитеру” је покренута кампања оправдавања напада на Кнежевића. Као и позивања да се то деси и другим посланицима ДФ: Андрији Мандићу, Милуну Зоговићу, Славену Радуновићу и Јовану Вучуровићу.
Напад на Кнежевића осудила је већина парламентарних партија и један број невладиних организација. Изузимајући оне које деценијама бране тридесетпетогодишњу власт Мила Ђукановића и Ранка Кривокапића.
Кнежевић је јуче за „Политику” испричао да је на аеродром у Голубовцима дошао да би сачекао супругу по повратку из Београда. На аеродром је стигао са возачем и једним чланом обезбеђења.
Usvojen zakon o LGBT brakovima, čeka se potpis Bajdena

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кнежевић: Угрожен сам, носићу оружје се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.