Кнежевић: Данашњи напад политички мотивисан

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 20:23

Кнежевић: Данашњи напад политички мотивисан

Посланик и лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић, који је пријавио Управи полиције да је нападнут на подгоричком аеродрому и дао изјаву у Центру безбедности Подгорица, казао је да је данашњи напад на њега политички мотивисан. Фото: PrtSc/Скупштина Црне Горе/YouTube >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Он је навео и да “ничим није испровоцирао инцидент” и да се догодио док је чекао супругу на Аеродрому. Поручио је да ће он и његово обезбеђење од вечерас носити оружје, јер се осећају небезбедним, пренео је портал CdM.
“У пратњи возача и једног члана обезбеђења дошао сам на аеродром да сачекам супругу која је допутовала из Београда. На паркингу, док сам седео у аутомобилу, пришао је један младић из аутомобила цетињских регистрација и почео са салвом увреда и негативних коментара на мој рачун. Младић кога никад у животу нисам видео нити имао контакт с њим, након вербалног напада на мене, спустио сам стакло и питао га какав је проблем, а он је наставио да ме вређа”, испричао је Кнежевић новинарима испред ЦБ Подгорица.
Казао је да су његов возач и он проценили да може доћи до физичког контакта и да може бити физички угрожен.
“Имајући у виду да сам јуче на Фејсбуку добио претњу да је права срећа што сам још жив јер сам непријатељ Црне Горе и због тога што сам на разним порталима таргетиран као непријатељ Црне Горе и сарадник разних служби, мој возач је реаговао правовремено и зауставио је физички напад на мене и ја му се захваљујем, јер не знам како се то могло завршити”, навео је Кнежевић.
“Посебно желим да истакнем да ничим нисам испоровоцирао инцидент него сам максимално покушао да га избегнем, јер је то вербално вређање и добацивање трајало много дуже него што сам ја реаговао”, додао је Кнежевић.
Кнежевић је пријавио да су га напале три особе, а у Центру безбедности Подгорица дао је изјаву о инциденту.
Svečani početak obuke vojnika na služenju vojnog roka

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кнежевић: Данашњи напад политички мотивисан се појављује прво на Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.