Медведев поручио Макрону: Русија више нема „црвене линије” када је реч о Француској

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 09:52

Медведев поручио Макрону: Русија више нема „црвене линије” када је реч о Француској

Заменик председника Савета за безбедност Русије Дмитриј Медведев поручио је да Руска Федерација више нема „црвене линије” када је реч о Француској. Фото: PrtSc/Russian News/YouTube Медведев је реаговао на изјаву француског председника Емануела Макрона да лимита за француску подршку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Украјини нема.
„Макрон је рекао да „нема више црвених линија, нема више граница” у питању подршке Украјини… Онда то значи да Русија више нема црвене линије када је реч о Француској”, написао је Медведев на Иксу и закључио латинском изреком „међу непријатељима је све дозвољено”. На Макроново излагање нешто раније се осврнуо и портпарол Кремља Дмитриј Песков који је упозорио да француски председник увлачи своју земљу у сукоб са Русијом, преноси РТ Балкан.
Indija zbog inflacije povećala naknade za državne službenike

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медведев поручио Макрону: Русија више нема „црвене линије” када је реч о Француској се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.