Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 14:16

“Има ли нека држава из које ниси”: Дуа Липа опет провоцира- Рекла да јој је баба из Босне, а онда препоручила филм о Сребреници (ВИДЕО)

Певачица Дуа Липа, која корене вуче из Албаније и пропагира тзв. независно Косово, шокирала је новом изјавом која је привукла лавину коментара. Фото: Screenshot YouTube Jimmy Kimmel Live Наиме, Липа је у видеу навела да је њена баба са мајчине стране Босанка и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << препоручила пратиоцима да погледају филм “Quo vadis, Aida”, из 2020. године.
Привукла је коментаре попут: “А Босне није видела”, “Има ли неке државе из које ниси?”, “Искрено волела бих да није”…
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Sarajevo, 71000 (@raja.sarajeva)


Ово није први пут да Дуа Липа провоцира својим изјавама, а једна од њих је била и о “Великој Албанији”.
Skandal u Nemačkoj: Univerzitet nudi novac studentima koji pred izbore promene prebivalište kako bi glasali protiv AfD-a

Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Има ли нека држава из које ниси”: Дуа Липа опет провоцира- Рекла да јој је баба из Босне, а онда препоручила филм о Сребреници (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.