Техеран: Експлозије на иранском гасоводу су дело Израела

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 10:19

Техеран: Експлозије на иранском гасоводу су дело Израела

Израел стоји иза прошлонедељног напада на иранске гасоводе, рекао је данас ирански министар за нафту Џавад Овџи, преноси полузванична новинска агенција Тасним. Фото: PrtSc/AlJazzera/YouTube „Непријатељ је намеравао да поремети снабдевање домаћинстава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гасом… али у року од два сата наше колеге су наставиле са радом“ рекао је Овџи.
Он је нагласио да је „ова завера дело узурпатора Израела, који није успео и да је оштећено само неколико кракова“ гасовода.
У граду Боруџен у иранској провинцији Чахармахал и Бахтијари 14.фебруара догодила се експлозија на гасоводу, након чега је дошло до пожара, саопштиле су иранске власти.
 
Bajden osudio Trampa jer nije pripisao odgovornost Putinu za smrt Navaljnog

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Техеран: Експлозије на иранском гасоводу су дело Израела се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.