Žena iz Leskovca umrla od ujeda stršljena dok je prostirala veš

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jul.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena iz Leskovca umrla od ujeda stršljena dok je prostirala veš

Sanela Kadrić (36) iz leskovačkog naselja Slavko Zlatnović umrla je danas od ujede stršljena i to na licu mesta jer ekipa hitne pomoći

Sanela Kadrić (36) iz leskovačkog naselja Slavko Zlatnović umrla je danas od ujede stršljena i to na licu mesta jer ekipa hitne pomoći Doma zdravlja Leskovac je, praktično bila, bespomoćna, potvrđeno je Jugmedii u leskovačkim zdravstvenim službama i u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << naselju.

Komšije mlade žene, koje su su se večeras okupile oko kuće Kadrća rekle su da se tragedija dogodila oko 14 sati dok je ona sakupljala veš na terasi porodične kuće.

„Stršljen se verovatno sakrio u veš, samo sam prolazio ulicom i čuo dva do tri vriska i ništa više“. Kada sam se vratio iz prodavnice rekli su da naše Sanele nema više. Užas, ovako nešto se nikada nije desilo“, priča takođe mlađi čovek.

Iza Sanele su ostali maloletno dete i roditelji

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Leskovčanku ujeo stršljen dok je širila veš, nekoliko minuta kasnije bila je mrtva!

Izvor: Večernje novosti, 13.Jul.2019

Sanela Kadrić (36) iz naselja Slavko Zlatanović u Leskovcu umrla je u petak od ujeda stršljena i to na licu mesta, jer je ekipa hitne pomoći praktično bila bespomoćna. Sanela Kadrić (36) iz naselja Slavko Zlatanović u Leskovcu umrla je u petak od ujeda stršljena i to na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.