Železničar preokretom do važne pobede u Požarevcu, slavlje Vranjanaca i Vlasotinčana

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2022, 13:31

Železničar preokretom do važne pobede u Požarevcu, slavlje Vranjanaca i Vlasotinčana

Posle pobede nad Kuršumlijom, rukometaši Železničara slavili su protiv još jednog direktnog konkurenta u borbi za opstanak u Super B ligi Istok - Zapad, jer su u 11. kolu rezultatom 34:33 (19:18) bili bolji od požarevačkog Mladog radnika. Osim Nišlija, u poslednjem kolu prvog dela prevenstva trijumfovali su rukometaši Vranja 1957 i Vlasotinca.

Najmlađi tim lige stigao je do >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << druge uzastopne pobede, a ukupno četvrte u polusezoni pa na zimsku pauzu odlaze sa 9 osvojenih bodova, što je trenutno dovoljno za deobu 8. mesta sa timom Bele Palanke.

Požarevljani su u prvih 30 minuta kontrolisali rezultat, a u 12. minutu su imali i prednost od 11:6. Međutim, do odlaska na odmor tim Vladana Stošića uspeo je da preokrene i na pauzu ode sa golom viška (19:18). Kao da se slika iz prvog prenela na drugi deo meča pa je Mladi radnik i u nastavku utakmice konstantno imao prednost, a kada su u 47. minutu opet stigli do plus 5, činilo se da će bodovi ostati u Požarevcu.

Ipak, mladi tim iz Niša se nije predao pa su na krilima Veljovića, koji je u poslednjem minutu postigao i pobedonosni pogodak, stigli do velikog preokreta i vrlo važne pobede (34:33). Tabela nakon prvog dela sezone; foto: Prinskrin;

Pobedama su jesenji deo prvenstva okončali i rukometaši Vranja 1957, koji su bez većih problema slavili u Kuršumliji (29:19), kao i tim Vlasotinca koji je na domaćem terenu bio bolji od Loznice (28:22).

Bez bodova su ostali rukometaši Bele Palanke koji nisu uspeli da prirede iznenađenje i savladaju Metalac, koji je u hali ”Banjica” slavio sa 29:22.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.