Zavodi se urbanistički red u Gornjoj čaršiji

Izvor: juGmedia, 03.Nov.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavodi se urbanistički red u Gornjoj čaršiji

VRANJE – Članovi gradskog veća na 158.sednici usvojili su između ostalog i plan detaljne regulacije naselja Gornja čaršija, rekao je za juGmediu član gradskog veća Branimir Stojančić.

„Ovo je samo prva faza jednog velikog posla koji je pred nama u narednim godinama.Plan detaljne regulacije finansiran je sredstvima OEBS -a u sklopu uređenja svih romskih naselja, a Vranje je grad koji je pokazao spremnost da se uhvati u koštac sa ovim poslom“, kaže Stojančić.

Prema njegovim rečima nakon plana detaljne regulacije, uslediće adaptacija i renoviranje, nakon čega bi ovo gradsko naselje trebalo da izgleda reprezantivno.

(kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

REPREZENTATIVNA Gornja čaršija

Izvor: OkRadio.rs, 04.Nov.2015, 11:10

Gradsko Veće Vranja usvojilo je Plan detaljne regulacije centra naselja Gornja Čaršija. Po rečima Branimira Stojančića, portparola GV, ovo je još samo jedan korak u rešavanju problema vezanih za romska naselja. - Ovaj projekat finansira OEBS u sklopu uređenja romskih naselja. Sledeći korak...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.