Vulin: Za zapošljavanje osoba sa invaliditetom 500 miliona

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Sep.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Za zapošljavanje osoba sa invaliditetom 500 miliona

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas da je ove godine za zapošljavanje osoba sa invaliditetom to Ministarstvo izdvojilo 500 miliona dinara i da je u prvih osam meseci zabeleženo povećanje zapošljavanja tih osoba za 39 odsto.

Zaposlilo se preko 2.000 osoba sa invaliditetom sa Nacionalne službe zapošljavanja, a 1.759 je prošlo obuku u toj službi, rekao je Vulin novinarima tokom posete Doma za dnevni boravak osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ometenih u razvoju “Sunce” u selu Vodice kod Prokuplja.

Vulin je kazao da je ove godine učinjen iskorak u pogledu aktivnih mera zapošljavanja kojim je predviđeno zapošljavanje više od 7.000 osoba sa invaliditetom.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Postavljanje taktilne table sutra na svetosavskom platou

Izvor: Blic, 27.Sep.2015

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, direktor Turističke organizacije Beograd Miodrag Popović i predsednik Saveza slepih Srbije Milan Stošić, prisustvovaće sutra postavljanju taktilne table na svetosavskom platou, saopštilo je danas Ministarstvo za rad,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.