Vučić za septembar najavljuje nove investitore u Vranju, dok tabloidi Geoks sada pripisuju Tadiću

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2021, 11:41

Vučić za septembar najavljuje nove investitore u Vranju, dok tabloidi "Geoks" sada pripisuju Tadiću

Pre 9 godina prilikom najave dolaska italijanske kompanije Geoks političari su se otimali oko zasluga za njihov dolazak, a sada kada definitivno odlaze sličan sukob i prebacivanje lopte na drugu stranu. Predsednik Aleksanadar Vučić, dok za septembar najavljuje nove investitore u Vranju, sada kaže da je vlast Borisa Tadića dovela italijane na jugu Srbije. U tome mu pomažu i tabloidi, a nekadašnji predsednik Srbije kaže da aktuelni režim ne ume da očuva ni ono što su prisvojili.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vučić i Tadić se otimali oko zasluga za dovođenje Geoksa u Vranje, sad peru ruke i razmenjuju optužbe

Izvor: Luftika.rs, 30.Jul.2021

Nakon objave da italijanska kompanija Geoks odlazi iz Vranja, predsednik Srbije obećao je da u septembru donosi rešenje ovog problema optuživši ponovo „bivšu vlast“ da je kriva zbog odlaska investitora koji je godinama subvencionisan novcem iz budžeta građana.. Režimski tabloidi dobili su...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.