Vučić: Biće ukinuta odluka o šetanju pasa tokom policijskog časa

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2020, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Biće ukinuta odluka o šetanju pasa tokom policijskog časa

Uz napomenu da je od početka bio protiv odluke da se valsnicima kućnih ljubimaca dozvoli izlazak i u vreme policijskog časa, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će ta odluka uskoro biti ukinuta, jer su, kako je rekao, najvažniji ljudski životi.

Predsednik nije posjasnio šta ga je nagnalo da promeni mišljenje i predloži ukidanje ove pogodnosti koja je data vlasnicima pasa kada je zabrana kretanja produžena na period od 17 do 5 sati izjutra.

Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sam se naljutio na odluku da pustimo ljude da šetaju pse i ta odluka će u kratkom vremenskom periodu biti ukinuta. To vam garantujem. Mislite zato što sam zlikovac i ne volim pse. Moja ćerka ima psa - rekao je Vučić, a prenosi Blic.

On je vlasnicima pasa preporučio da svoje ljubimce šetaju ujutru u 5:15 i popodne oko 15 sati.

Važniji od svih života su nam ljudski životi i ovo nije ničiji hir - naglasio je Vučić.

Podsetimo, vlasnici imaju trenutno, posebnom odlukom MUP-a, mogućnost da svoje ljubimce prošetaju i tokom policijskog časa i to 20 minuta između 20 i 21 sat i to u radijusu od najviše 200 m od mesta stanovanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.