Najavljeno ukidanje mere u vezi s kućnim ljubimcima: Bez večernje šetnje pasa

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2020, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljeno ukidanje mere u vezi s kućnim ljubimcima: Bez večernje šetnje pasa

Vučić je poručio vlasnicima pasa da ih šetaju ujutru u 5.15 i popodne u 15.00 MOGUĆNOST da građani koji imaju kućne ljubimce mogu da ih šetaju u vreme policijskog časa, od 20 do 21 sat, vrlo brzo će biti ukinuta. To je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao da je i pre bio protiv toga da se dozvoli ljudima da šetaju kućne ljubimce u to vreme:- Naljutio sam se na odluku da pustimo ljude da šetaju pse i to će u kratkom vremenskom periodu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ukinuto. To vam garantujem. Nije to zato što sam zlikovac i ne volim pse, pa moja kćerka ima psa. Ovo nije ničiji hir, najvažniji su nam ljudski životi. Vučić je poručio vlasnicima pasa da ih šetaju ujutru u 5.15 i popodne u 15.00.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vlasnici pasa u Nišu nisu kršili pravila tokom policijskog časa, traže da im se mogućnost izlaska ne ukida

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2020, 13:37

U Nišu niko od vlasnika kućnih ljubimaca nije prekršio policijski čas, potvrđuje policija, a oni kažu da su izvodili pse na kratko i kada je to bilo dozvoljeno, pa su burno reagovali na najavu predsednika Aleksandra Vučića da će ta mogućnost biti ukinuta. Pozvali su nadležne da ne zabranjuju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.