Vozio u rikverc, pa udario ženu na ulici u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2020, 11:34

Vozio u rikverc, pa udario ženu na ulici u Vranju

U četvrtak oko 10 sati u Ulici Lenjinovoj u Vranju teško je povređena 74-godišnjakinja kada je, vozeći u rikverc, udario vozač "škode rapid". Žena je zbog težine povreda prebačena u vranjski Zdravstveni centar gde joj je ukazana pomoć.

Kako kažu iz policije, 29-godišnji vozač je, krećući se iz Ulice Stefana Prvovenčanog, prvo zaustavio vozilo, a onda krenuo u rikverc, kada je naleteo na ženu koja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je prelazila ulicu van pešačkog prelaza.

Protiv vozača će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju, a do saslušanja mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.