Izvor: Blic, 14.Avg.2020, 13:12

U NIŠU POVREĐENA TRI PEŠAKA U JEDNOM DANU Devojčicu (11) oborio auto na parkingu, dve Nišlijke oborene na prelazima!

Troje pešaka, među kojima i devojčica stara 11 godina povređeni su u saobraćajnim nezgodama u Nišu u protekla 24 časa, saznaje „Blic“. Devojčica rođena 2009.godine zadobila je na sreću samo lakše povrede kada je na parkingu kod „Zone 3“ oborio automobil marke „fijat“. Dete je, kako saznajemo, posle pregleda pušteno na kućno lečenje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Crn dan za pešake u Nišu: Na parkingu oborena devojčica (11), na pešačkim prelazima povređene još dve žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020

U Nišu povređena tri pešaka u jednom danu..Troje pešaka, među kojima i devojčica stara 11 godina povređeni su u saobraćajnim nezgodama u Nišu u protekla 24 časa. Devojčica rođena 2009. godine zadobila je na sreću samo lakše povrede kada je na parkingu kod "Zone 3" oborio automobil marke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.