Umesto smene, predsednik Opštine Medijana podneo ostavku

Izvor: JužneVesti.com, 05.Sep.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto smene, predsednik Opštine Medijana podneo ostavku

Na početku sednice Skupštine opštine Medijana, na kojoj je trebalo da se raspravlja o radu predsednika Opštine Milana Krstića i njegovoj smeni, on je podneo ostavku. Očekuje se hitna sednica na kojoj će biti izabran nov predsednik.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Krstić podeno ostavku pre smene sa mesta prvog čoveka Opštine Medijana

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Sep.2017

Milan Krstić dosadašnji predsednik najveće niške opštine, jutros je na početku sednice Skupštine opštine Medijana, podneo ostavku. Na sednici je trebalo da se raspravlja o njegovoj smeni...U nastavku čekuje se hitna sednica na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik...Krstić je na...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Kocić novi predsednik Opštine Medijana

Izvor: JužneVesti.com, 05.Sep.2017

Sa 20 glasova “za” Nebojša Kocić izabran je za novog predsednika Opštine Medijana. Kocić je nedavno prešao iz Demokratske u Srpsku naprednu stranku, a njegov zamenik biće Zdenko Sedlar koji je na izborima 2016. bio na listi Grupe građana “Iskreno za Niš”.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.