Uhapšeni Zaječarci zbog krađa

Izvor: juGmedia, 30.Jan.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Zaječarci zbog krađa

NIŠ/SVRLJIG -  Zbog sumnje da su izvršili teška krađu niška policija uhapsila je Kristijana R. (47) , Marinu Đ. (20) , Franka J. (23)  i Dejana J. (20), svi iz Zaječara.

Osumnjičeni su juče obili prodavnicu „Meganekst“ DOO u Svrljigu u ulici Omladinskoj i izneli raznovrsnu prehrambenu robu u vrednosti oko 310 hiljada dinara.

Organizovanom akcijom policije pronađeni su na području Knjaževca >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i uhapšeni nakon čega im je određeno zadržavanje do 48 časova. Kod istih je pronađena roba i vraćena vlasniku prodavnice.

Sumnja se da su uhapšeni u prethodnom periodu izvršili više krivičnih dela krađe i teške krađe na području Zaječara, Sokobanje, Knjaževca i Niša.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrali prehrambene proizvode vredne 3.000 evra

Izvor: Blic, 30.Jan.2014

NIŠ- Niška policija uhapsila je četiri lica iz Zaječara zbog sumnje da su obili prodavnicu u Svrljigu iz koje su ukrali prehrambene proizvode vredne 310.000 dinara ili oko 2.900 evra...Saradnjom niške i knjaževačke policije uhapšeni su Kristijan R. /47/, Marina Đ. /20/, Franko J. /23/ i Dejan...

Nastavak na Blic...

Uhapšeno četvoro zaječaraca zbog krađa

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Jan.2014

Zbog sumnje da su izvršili teška krađu niška policija uhapsila je Kristijana R. (47) , Marinu Đ. (20) , Franka J. (23)  i Dejana J. (20), svi iz Zaječara.. Osumnjičeni su juče obili prodavnicu „Meganekst“ DOO u Svrljigu u ulici Omladinskoj i izneli raznovrsnu prehrambenu robu u vrednosti...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.