Udario pešaka u Vranju, pa pobegao

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2024, 16:39

Udario pešaka u Vranju, pa pobegao

Zbog sumnje da je u Vranju udario pešaka i pobegao sa lica mesta, uhapšen je 40-godišnjak iz okoline tog grada, kažu iz policije. Pešak je teško povređen i prebačen u niški Klinički centar.

Kako navode iz policije, D. T. se sumnjiči da je juče “folksvagenom” udario pešaka koji je išao desnom ivicom kolovoza, u pravcu kretanja automobila, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Teško povređenom pešaku lekarska pomoć ukazana je u Zdravstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << centru u Vranju, odakle je prebačen u Klinički centar u Nišu. Saobraćajna policija je brzim radom identifikovala i uhapsila vozača - ističu iz policije.

D. T. se tereti za teška dela protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA KOD VRTIĆA: Identifikovan čovek koji je POKOSIO pešaka i POBEGAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024

Saobraćajna policija ga je brzim radom identifikovala i uhapsila...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su muškarca (40) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela, teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.