NESREĆA KOD VRTIĆA: Identifikovan čovek koji je POKOSIO pešaka i POBEGAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 17:17

NESREĆA KOD VRTIĆA: Identifikovan čovek koji je POKOSIO pešaka i POBEGAO

Saobraćajna policija ga je brzim radom identifikovala i uhapsila.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su muškarca (40) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela, teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se sumnjiči da je juče, na ulici u Vranju, upravljajući automobilom „folksvagen“ udario pešaka koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se kretao desnom ivicom puta u pravcu kretanja vozila i pobegao sa lica mesta.

Saobraćajna policija ga je brzim radom identifikovala i uhapsila. Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Teško povređenom pešaku lekarska pomoć ukazana je u Zdravstvenom centru u Vranju odakle je prebačen u Klinički centar u Nišu.

Da podestimo, juče, u Maričkoj ulici u naselju Raška u Vranju, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je pešak zadobio teške povrede.

Prema dostupnim informacijama, nesreća se dogodila blizu jednog vrtića, kada je muškarac, hodajući desnom stranom puta, bio udaren.

Došlo je do teških povreda pešaka.

Nakon što je automobil udario pešaka, on je preleteo preko prednjeg dela vozila, pri čemu je zadobio prelome prednjeg dela nosa i grudnog koša.

Zbog ozbiljnosti povreda, pešak je hitno prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Izvor: Srbija Danas/Republika/Autor: T. J.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.