U prtljagu krili kokain, marihuanu, džointe, hašiš, ekstazi...

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prtljagu krili kokain, marihuanu, džointe, hašiš, ekstazi...

Carinici na Gradini su u obući i prtljagu dvojice stranih putnika pronašli “lepezu narkotika” - 300 g marihuane, nekoliko “džointa” i 50 semenki ove biljke, ali i manje količine hašiša, ekstazija i kokaina.

Kako kažu iz Uprave carina,  droga je pronađena kod dvojice turskih državljana koji su putovali iz Nemačke. 45-godišnji vozač i njegov 29-godišnji saputnik su, kažu iz Uprave, rekli da nemaju ništa da prijave, u šta su carinici posumnjali.

Kod >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vozača među garderobom i u obući pronađena su 3 paketa marihuane, dve kesice od po 4 grama hašiša, dve cigarete marihuane, 10 tableta ekstazija, tri kesice kokaina, 12 kapsula čija će sadržina biti naknadno utvrđena i 40 semenki marihuane, raspoređenih u 4 pakovanja - kažu u Upravi carina.

Kod drugog putnika je, navode, pronađeno ukupno 10 semenki marihuane, a carinici kažu da je male količine narkotika daleko teže pronaći jer ih je lakše sakriti, čak i na neočekivanim mestima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.